Sebestyén Tamás vagyok, többéves tapasztalattal rendelkezem  fakivágási, gallyazási, veszélytelenítési munkák területén.

Számomra legfontosabb a precíz, megbízható és pontos munkavégzés. Minden elvállalt munka során arra törekszem, hogy a megrendelővel történt előzetes megállapodás alapján végezzem el feladatomat.

 

Dunakeszi 1.

Az általam használt professzionális STHIL márkájú ipari teljesítményű gépek biztosítják, hogy munkákat magas színvonalon tudjam ellátni.

Munkáim során legnagyobb százalékában erdei fenyők, lucfenyők kivágása volt a feladatom, de többször kellett különböző nyárfa fajták, akác, tölgy, dió és gyümölcsfa eltávolítását végeznem. Sokszor bizony olyan körülmények között végzem munkámat, mely során a pontosság és az összpontosítás elengedhetetlen. A vezetékek, a  munka területet körülvevő épületek sok esetben nem könnyítik meg a munkámat, hiszen nagy figyelemmel kell a néhol igen szűk területen a nagyobb törzseket, ágakat biztonságosan leengedni a földre.

Minden fa lebontása kihívás, rengeteg kreativitást igényel az eltérő körülmények miatt.

Göd 2.

Az eddigi munkáim közül igazán büszke vagyok egy 30 méter magas lucfenyő kivágására.

Az alábbi videóban látható Dunakeszin végzett munkám, mely során egy fenyőfát kellett úgy kivágnom, hogy a közelben lévő vezetékek és épület sem sérülhetett meg.

 

Vissza a főoldalra

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. További információ