Az Ön kertjében is található olyan elkorhadt, öreg fa, melyet már egy apró szellő is ki tudna dönteni a helyéről?

Túl közel nőtt a vezetékekhez a fenyőfa, ezért bármikor megszűnhet az áramellátás a környéken, esetleg valakit agyoncsaphat az áram?

Az Ön kerítését is körbenőtte az akácfa, esetleg a szomszéd aratja le a gyümölcsfa termését?

Ha a fentiek közül bármelyik kérdésre igennel válaszolna, akkor keressen meg engem.

Ingyenes helyszíni felmérés alapján adott pontos árajánlatom szerint könnyen el tudja dönteni, hogy megoldja-e a kertjében lévő, fák okozta problémákat.

Az elöregedett, vagy túl magasra nőtt fák kivágását bízza szakemberre. Alpintechnikával végzett munkám során a fákról először eltávolítom a gallyakat, majd fokozatosan fentről lefelé haladva a teljes törzs eltávolítására kerül sor.

A gyökérzet  igény szerinti, kézi vagy gépi eltávolítására is van lehetőség.

Ezzel a technikával szakszerűen, pontosan tudom a fa darabjait a szűk, keskeny helyeken is biztonsággal a földre engedni.

Az alábbi videóban látható egyik munkám, mely során egy hatalmas fenyőfa kivágását végzem. Látható a felvételen, hogy a lakóház és az elektromos vezetékek közelsége nem okozott problémát számomra.

Ha Önnek is hasonló problémája van, kérje az INGYENES helyszíni felmérést, mely során pontos árajánlatot tudom adni a munka elvégzésére.

button

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. További információ